Wesp gaat naar buitenHet zelf bestrijden van wespen wordt van alle kanten sterk afgeraden. Vaak omdat de wespen met grote getale uit het nest kunnen komen.

Ze voelen zich meestal aangevallen waardoor ze eerder zullen steken. Daarom is het belangrijk om dit te laten doen door een expert zodat er geen gevaarlijke situaties ontstaan.

1. Zelf bestrijden

Er zijn middelen op de markt waarmee wespen bestreden kunnen worden. Deze middelen zijn echter minder effectief en er bestaat een grotere kans op de terugkeer van de wespen. Zeker wanneer het gaat om een heel wespennest is het aan te raden om een expert in te schakelen.

2. Laten bestrijden

In Nederland bestaat gelukkig de mogelijkheid om de wespen te laten bestrijden door een ongediertebestrijdingsbedrijf. Allereerst moeten de wespen zelf bestreden worden. Daarna kan een eventueel wespennest verwijdert worden. Wespennesten zitten vaak op lastig bereikbare plaatsen. Denk aan in een spouwmuur, tussen dakpannen of onder het dak. Daarom is het extra lastig om dit weg te laten halen. Uiteraard kost het geld om gebruik te maken van ongediertebestrijders. Het voordeel is dat u zelf deze gevaarlijke klus niet op hoeft te lossen, dat u niet hoeft te zoeken naar de juiste bestrijdingsmiddelen, dat u er zeker van kan zijn dat het bestrijden goed gebeurt en dat u daarna geen last meer hebt van de insecten.

De prijzen voor ongediertebestrijders liggen in Nederland tussen de €40 en €100 euro. Een klein wespennest kan al voor €30 euro verwijderd worden. Wil je weten wat jij precies moet betalen? Vraag dan gratis en vrijblijvend tot 4 offertes op.

Bedrijven zijn ten alle tijden bereid om u meer informatie te geven over de prijzen, handelswijze en gang van zaken. Vaak ontvangt u bij een ongediertebestrijding een seizoensgarantie. Dat betekent dat wanneer u in hetzelfde seizoen nogmaals een wespennest aantreft op dezelfde plaats, de bestrijders nogmaals terug komen om deze te bestrijden zonder extra kosten. De bestrijders kunnen vaak binnen 24 uur bij u aanwezig zijn zodat het probleem zo snel mogelijk kan worden verholpen.

Meerdere wespenbestrijders vergelijken?

Benader lokale specialisten en vergelijk het aanbod. Vraag met onze offerte service een kostenoverzicht op en krijg een overzicht van de totale kosten voor het bestrijden van wespen. Gratis en vrijblijvend.

Ga ook naar:

> Wespen
> Soorten wespen
> Kenmerken
> Wespen bestrijden
> Wespennest verwijderen
> Wespenbestrijder
> Wespenbestrijders vergelijken?